Värm ugnen och baka pommes i ugn enligt instruktionerna på förpackningen.
Entrecote med pommes, sparris och bea
Entrecote med pommes, sparris och bearnaisesås är en klassiker som är lika uppskattad på nyårsmenyn och som en lyxigare helgmiddag!
Ingredienser
Receptet gäller för 4 portioner
Lohmanders Bearnaise
1 ask
1 ask
Pommes
4 portioner
4 portioner
Färsk sparris
500 gram
500 gram
Smör
2 msk
2 msk
Rapsolja
1 msk
1 msk
Salt och peppar
1 nypa
1 nypa
TIPS: Servera gärna med dubbla såser!
Gör så här
1.
2.
Salta och peppra entrecoten och värm en panna på en hög temperatur.
3.
Stek köttet i hög värme cirka 2-3 minuter på varje sida med 1 msk smör och 1 msk olja.
4.
Stek sparrisen i några minuter med 1 msk smör, salt och peppar.
5.
Låt köttet stå och vila ett par minuter efter att du har stekt det.
6.
Servera med Lohmanders Bearnaise original.
Klart!
STEG-FÖR-STEG