Skiva rädisorna tunt och blanda med limejuice, socker och salt. Koka upp snabbt och låt sedan rädisorna svalna i lagen.
Pankofriterade fiskburgare med parmesanpommes
Att pankofritera fiskburgare tar vardagsmaten till en ny nivå. Toppa med dina favorittillbehör och Lohmanders Remouladsås.
Ingredienser
Receptet gäller för 4 portioner
TIPS: Lohmanders dill & citron är också en utsökt smaksättare till den här burgaren!
Gör så här
Skär potatisen och sötpotatisen i tunna stavar eller klyftor. Lägg dem i kallt vatten i ca. 30 min. Torka bitarna torra med hushållspapper. Fritera potatisen i neutral olja på 180°C i några minuter tills de är krispiga. Strö över riven parmesan och flingsalt.
Skär fisken i fyra portionsbitar. Vänd dem först i mjöl, sedan uppvispat ägg med salt i och sist i panko.
Stek fisken i olja och smör i en stekpanna ca 3 min per sida tills bitarna fått fin färg.
Stek hamburgerbröden i smör.
Fyll bröden med sallad, fisk, picklad rädisa, några dillvippor och Lohmanders Remouladsås.
Servera med parmesanpommes.