Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Steak sandwich med aioli & picklad rödlök

Den här brunchmackan tickar alla boxar – den är god, den är mättande, den är vacker och framförallt – alldeles underbar.

25 min
1
2
3
4
5
1 röst
2 portioner

Ingredienser

Receptet gäller för 2 portioner

Lohmanders aioli
1 ask
1 ask
Gott bröd
4 skivor
4 skivor
Pulled pork (färdig att värmas upp)
2 port
2 port
Picklad rödlök
50 gram
50 gram
Ruccola
0,5 paket
0,5 paket
Koriander
4 st kvistar
4 st kvistar

Gör så här

1.

Värm upp den färdiga pulled porken.

2.

Toasta brödet eller stek i smör i någon minut på varje sida för att få en grillad effekt. Bred på ett tjockt lager Lohmanders Aioli på båda skivor.

3.

Toppa mackan med ljummen pulled pork, picklad rödlök, koriander, och ruccola och lägg till sist på den sista skivan bröd. Ät och njut!

Klart!